Crap in pesmet a la italiano

de mihaelar63 in Crap / Caras, 20 Mai 2012 | 5564 vizualizari

 

Imi place mult cum aromeaza italienii pesmetul cu parmezan , ierburi usturoi , patrunjel .

 

INGREDIENTE

  • 1 crap oglinda [2 kg]
  • 500 gr pesmet
  • 100 gr parmezan
  • 100 ml ulei
  • putin usturoi verde
  • putin patrunjel verde
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • ulei pentru prajit
  • masline
  • 2 lamai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap in pesmet a la italiano:

Curatati , spalati ,portionati, sarati  crapul pe care il stropiti cu zeama de lamaie.

Amestecati pesmetul cu parmezan , sare , piper , pasta Kapia , usturoi si patrunjel tocat . Adaugati la pesmet si putin ulei pana arata ca un nisip umed

Treceti bucatile de peste prin faina alba , ou batut cu sare si lapte , iar la sfarsit prin  amestecul cu pesmet .

Prajiti in ulei incins si scoateti crapul pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

Serviti cu lamaie , masline , etc .

 

TIPS-URI

1

Veti fi fericiti daca alegeti varietatea de crap oglinda , acesta nu are solzi si il veti curata mai usor .

2

Sfat pentru tinerele casatorite :nu curatati peste ,nu transati carne . Daca sotul va efectua aceste operatiuni , va continua asa totdeauna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap in pesmet a la italiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

21.05.2012, 19:49

Mie mi-ar placea mult...eu sunt o norocoasa...la mine numai sotul curata pestele eu doar il gatesc

iry-gabriela 1

22.05.2012, 00:15

bine de luat in seama toate sfaturile

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:17

ce bunatate

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crap pane